Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2021 16:02 - помията в пловдив...
Автор: bojo12345 Категория: Технологии   
Прочетен: 1063 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

„МАСОНСКИТЕ БРАТЯ“ В ДАНС, ДАТО, ПРОКУРАТУРА В ПЛОВДИВ. ПОМИЯ ПОД ТЕПЕТАТА


ДАНС, ДАТО, МВР, Прокуратура, масонски ложи и престъпност в Пловдив – цирк и помия под Тепетата

Както Ви обещахме, ето и поредния епизод от разкритията за службите за сигурност в град Пловдив (ДАНС, ДАТО и МВР), за който всички ние плащаме данъци, но не се знае дали парите са похарчени правилно и за каквото трябва. Бездействието и забавянето на някои процеси не ни плаши да открехнем още повече врата от кухнята на службите в град Пловдив.

Досега разисквахме проблематиката, свързана с ръководителя на ДАНС Пловдив Т.А. и неговите неистови опити да запази властта и положението си в Пловдив. След като Т.А. усети приближаващите проблеми за извършените от него своеволия и действия, с не толкова законен характер, е активизиран мощен апарат за подкрепа на неговата персона, включваща окръжен прокурор от пловдивската прокуратура – Р.П. (за него има данни в ДАТО и ДАНС, които доказват по безспорен начин помощта му за криминално проявени лица от които е придобивал и придобива финансови средства), който е с множество позиции сред юридическото лоби във ВСС (семеен приятел на Г.М. от ВСС) и бившия главен прокурор – С.Ц. (от 2007 до настоящият момент като ръководител на Комисия в Република България има безспорни доказателства, че получава информация от ДАТО и ДАНС Пловдив за настоящи и бъдещи операции за задържане на лица и лично контролира процесите); Г.Г. – виден пловдивски бизнесмен и политик който е помогнал за назначението на Т.А. като директор на ДАНС Пловдив, на Б.П. като директора на ДАТО Пловдив, В.А. като началник отдел „Подслушване“ към ДАТО Пловдив, Н.В. като началник отдел „Проследяване“ към ДАТО Пловдив, както и голям брой от служителите в двете агенции в града.

Зависимостите между посочените лица ясно личи и от пресният пример от 2020 година, а именно:

Бившият апелативен прокурор в Пловдив И.Д. след като е получил определена чувствителна информация за служебната дейност на Р.П. и С.Ц. и не им я споделя. В последствие получава известие от Р.П. и С.Ц., че е желателно И.Д. да напусне поста доброволно, защото щяло да има образувано дело за изнудване и рекет на служители от съдебната власт в град Пловдив…

Светата троица (Р.П., С.Ц., И.Д.) умело успяват последните 10 години да окупират службите за сигурност в град Пловдив и да контролират всички процеси протичащи в тях. Вече Троицата е дует.

Независими ли са службите за сигурност ДАТО, ДАНС и МВР Пловдив? Кой не обръща внимание на тази зависимост? Има ли прокуратура и оперативни служби, които да започнат да използват събраните доказателства срещу Светата Троица?

Ние ще Ви споделим накратко: цялата информация, която е събрана в последните десет години е налична и тя е предадена на доблестни прокурори в страната, които я предоставиха в Европейския парламент и Съвета на Европа. Предстои ли грандиозен скандал в Република България преди, по време и след изборите, които ще са тази пролет? Един процес, който ще бъде проследен с интерес от всеки българин!

Не на последно място са включени и лица от т.нар. „масонски групи“ (в тях са лица като Г.Г виден бизнесмен и доскорошен член на политическа партия; А. С. бивш ръководител на НСС и първоприемник на службата при преименуването й в ДАНС, Л.Ф. – бизнесмен от град Пловдив, Т.Д. настоящ началник на ДАНС, Б.П. настоящ началник на ДАТО Пловдив, В.А. настоящ началник на ДАТО Пловдив, Р.П. окръжен прокурор на Пловдив, И.Д. бивш апелативен прокурор на Пловдив, С.Ц. бивш главен прокурор, Г.М. настоящ член на ВСС, И.Т. бивш кмет на Пловдив, З.Д. настоящ кмет на Пловдив, Н.С. бивш началник на 03 РУП Пловдив, Т. Ч. бивш директор на ОД МВР-Пловдив, Т. Г. зам. Директор на ГДНП, и други), които активно защитават своя „брат“ и нямат никакво намерение статуквото да се променя. Защитата засега оказва нужната помощ, като към момента тази активна лобистка група изпълнява целта си, тъй като ако настъпи промяна в позициите, ще се загуби притока на свежи пари, придобити по престъпен начин, пък не се знае новите дали няма да ги отритнат.

В предишната публикация се разкриха данни за извършени противозаконни деяния от дясната ръка на Т.А – Я.В.

Сега ще ви насочим вниманието към лявата ръка /в миналата публикация споменат телеграфно/ на ВЕЛИКИЯ директор на ДАНС Пловдив – Т.А, а именно Г.Ч:

Феноменът Г.Ч. (понастоящем началник на отдел в ДАНС Пловдив) е типичният пример за необходимите професионални качества (или по – точно липса на такива), гарантиращи кариерно израстване в дирекцията. През цялата си професионална кариера, започнала от оперативен работник /за много кратко/, през началник на сектор, началник на отдел и заместник-директор – вездесъщият Г.Ч. нито веднъж не се е явил, респективно не е печелил конкурс за назначение на ръководна длъжност на заеманите от него позиции. И това не се дължи на някаква невероятна професионална компетентност или постигнати професионални резултати, напротив – излагациите вършени от Г.Ч. /абсолютна некомпетентност върху контрола на оперативни операции за защита на националната сигурност във взаимодействие с други служби; неграмотност в издаването на заповеди към оперативният състав и др./, все още се разказват като анекдоти не само в ДАНС Пловдив, но и в МВР и ДАТО.

Но какво от това, лицето е започнало кариера от Пазарджик /познато нали, КОЙ ли е родом от региона и какви добрини върши за службите ни за сигурност/ и продължава да рисува шедьоври в Пловдив. Но независимо от това, издънките /в служебната дейност/ на Г.Ч, винаги са покривани от благодетелите му (от КОЙ, разбира се от свой).

Преди три години, след поредния грандиозен гаф /проблематика свързана с мистериозна кражба от служители на иззети веществени доказателства/, вещо ръководен и напътстван от Г.Ч., се наложи тихомълком да бъде понижен от заместник-директор в началник на отдел, след което щатът на заместник-директор бе закрит, защото освен лицето Г.Ч. няма друг, достоен да го заема и да ръководи умело службата за сигурност.

Да същото лице, вместо още тогава да бъде запратен, например в Плевен /уважение към града/, продължава да въздава справедливост и да съблюдава сигурността в региона. Разбира се липсата на професионална компетентност и постигнати професионални резултати, Г.Ч. изключително добре компенсира с овладяване на всички сфери, до които се простират компетенциите на ръководената от него структура – като се започне от процедурите по издаване на визи за чужди граждани, през получаването на статут на пребиваване в страната до придобиване на българско гражданство.

В общи линии за безпрепятствено получаване на виза, независимо дали си стратегически инвеститор или потенциален терорист, процедурата следва да мине през посредническа фирма, близка до Г.Ч. и протежетата му Ц.Т., Д.Н. и Д.С.

Има лица от арменската и турска общност в региона на Пловдив, които могат с подробности да опишат свинщините на които са подлагани от посочената групичка, за да си подсигурят по нормален живот и спокойствие.

За да мине всичко „по ноти“, счетоводството на съответните чужди лица се насочва към счетоводната кантора на съпругата на Г.Ч. /случайно, нали/. Разбира се обслужваните от съответната кантора фирми се ползват с осигурения от Г.Ч. институционален комфорт не само от страна на ДАНС, а се ползват протекции и в НАП, като за тях не важат нито задължителните изисквания на Закона за чужденците, нито мерките за противодействие на тероризма и прането на пари.

Така структуриран, семейният бизнес е изключително доходоносен, като от назначението му в Пловдив Г.Ч. успява да се сдобие с два нови апартамента, да закупи два нови автомобила и това е само върха на айсберга…

Но в посочената схема не участват само чуждестранни фирми, разбира се, извън семейния бизнес, Г.Ч. успява да обхване и дейността на ключови държавни предприятия като ВМЗ-Сопот /пряк интерес към него има от КОЙ/, АВИОНАМС /бащата на Д.С. работи там като шеф на сигурността/, ВИК, Пътна администрация и други, където от години се реализират схеми по ощетяване на дружествата и всичко това с благословията и чадъра, осигурен от Г.Ч. (срещу съответното заплащане разбира се, чрез плащане на такса комфорт, където и когато трябва). Всички тези действия от страна на Г.Ч. са получили дипломатически протекции от Солун…нищо случайно няма в тази симбиоза, която ще бъде разкрита докрай.

Но както всички знаем едно зло никога не идва само. Г.Ч. е достатъчно далновиден да си намери поредното другарче да му помогне да се задържи на поста при поредната промяна на ръководството или да изгори като бушон, а именно „невероятния“ Д.С., който не е случаен избор на Г.Ч. Въпреки липсата на каквито и да било професионални качества (което между другото се оказва задължително условие за заемане на ръководна длъжност в ДАНС Пловдив в момента), името на Д.С. усилено се спряга за следващия директор в Пловдив /чудесен пример за кадрова политика в службите за сигурност/. Колкото по „интелектуално развит“, толкова по-добре за големите началници, голям бонус също така е, че е нереализиран военен /с уважение към гилдията/, вероятно има защо. Състуденти на Д.С. казват, че успехът му при завършването на „престижно“ военно училище в страната е бил толкова „висок“, че е била необходима вещата намеса на бащата на господина, за да започне работа в ДАНС Пловдив /съществува критерии за минимален успех при приемане в агенцията/.

Д.С. се ползва и с протекции на висш генерал от Пловдив със силно лоби в София – Я.М. (агент на руските служби за сигурност), с който се извършват действия по прикриване на злоупотреби в армията и се прикриват негови връзки на високо ниво с интересни лица от чужбина. Това не е единствената връзка на Д.С. с представители на Руската федерация. Скоро очаквайте да разкрием контактите му с руската резидентура в Република България.

Но какво от това, нали е любимец на сегашния директор Т.А., неговата лява ръка Г.Ч. и на сивия кардинал и зам. началник в ДАНС София – Н.Н. /лично контролира всяко едно назначение в службата за сигурност/. Не трябва да се отминава и помощта за кариерните успехи на Д.С. оказана от неговия брат и настоящия директор на „Военна информация” Пловдив – И.С /семейство пълно с „лидери“ или просто удобни пешки/. С такива роднини и приятели не ти трябва много акъл. А с такива назначения края на ДАНС Пловдив е все по близо. Къде е футболистчето? Пази ли на вратата или гледа от съблекалнята? Предстоят червени картони или директно елиминиране посока Генерал Скобелев (настоящият централен софийски затвор).

Накрая ще направим лек анонс към ОДМВР-Пловдив и безумното управление на всички нива през последните 20 години.

Наскоро беше принуден да напусне началника на 3-то районно в Пловдив-Н.С., който скандално отпразнува рождения си ден с помпозно парти (250 гости) в Новотел Пловдив.

Обществена тайна в Пловдив са нерегламентираните контакти с криминалният контингент, от който Н.С. е получавал финансови облаги и обещания за подкрепа в трудни моменти. Н.С. повиши рязко стандарта си на живот. За да е още по-спокоен в харченето обаче, в момента Н.С. е предприел действия по изпирането на парични средства чрез сключване на фиктивни консултантски договори с хората на които е помагал през годините – тук има фирми на Р.К., И.Ф.и т.нар. Д. К.Майонезата и други „другари“ – разбира се по масонска линия (хора, които уж били с висок морал и ценности). КОЙ казва, че държавата не помагала на бизнеса.

Всичко това става въпреки безспорните доказателства (снимков и аудио материал от СРС, които са законово разрешени от Окръжен съд Пловдив), с които разполагат ДАНС, ДАТО, МВР и прокуратурата в град Пловдив.

Всичко това може да бъде описано като симбиоза между висши държавни служители, призвани да пазят реда и законността в Република България, а реално всички ние ставаме свидетели на безчинства, престъпно поведение, длъжностни присвоявания и др.

Скоро вратарчето ще направи пас към централен нападател…Очакваме обръщане на резултата в полза на обществото.

И накрая за десерт…по последни данни служители на ОДМВР Пловдив – Директор, Зам. Директор и оперативни служители ще „окажат съдействие“ към бизнеса в град Пловдив.

Извършва се проверка на началника на Икономическа полиция в града А. Б., който държи информация за „масонски братя“.

Дружно цялото ръководство на ОДМВР Пловдив се опитва да помогне и да заличи наличните веществени доказателства и да изчисти имената на своите другари. Предстои разкритие, което ще остави в ступор цялото общество след като предоставим информация за сливането на Директора на ОДМВР-Пловдив и виден български наркотрафикант и негови последователи в града под тепетата.

Обещаният снимков и аудио материал (събран по законоустановен ред от службите за сигурност) е предаден за съхранение на адвокатска кантора с представителство в Швейцария и Австрия.

Предприети са действия за разгласяването на данните за извършените престъпления от посочените лица в европейските институции. Получихме подкрепата на български, австрийски и испански евродепутати.

Предстои бенефиса на вратарчето…и на някои хора с каскети.

Следва продължение…

За прогниването в службите за сигурност, престъпността и още нещо…

Агент ХХХ
афера бг



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 3660719
Постинги: 1932
Коментари: 4403
Гласове: 18545
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930